1)  Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Οι τραπεζικοί λογαριασμοί στους οποίους μπορείτε να καταθέσετε τα χρήματα για το κόστος της παραγγελίας σας είναι:

ALPHA BANK IBAN:  GR4301401470147002002015513
Δικαιούχος λογαριασμού : ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΩΦΕΛΕΙΑΣ ΑΜΒΑ / SATYANANDA MATH -AMBA

ΠΡΟΣΟΧΗ – Web Banking: Εφόσον επιλέξετε ως τρόπο πληρωμής την κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε λογαριασμό που έχετε στην ίδια τράπεζα με την τράπεζα του δικού μας λογαριασμού.

Εάν δεν διαθέτετε λογαριασμό Alpha Bank, και κάνετε τη συναλλαγή ηλεκτρονικά μέσω άλλης τράπεζας θα πρέπει να επιβαρυνθείτε με τη διατραπεζική προμήθεια επιλέγοντάς το στο σχετικό πεδίο (συνήθως επιλέγοντας την επιλογή OUR από τη σχετική λίστα). Σε αντίθετη περίπτωση η παραγγελία σας δεν μπορεί να ολοκληρωθεί.

Απαραίτητη είναι η δήλωση του αριθμού παραγγελίας που σας έχει δοθεί με την ολοκλήρωσή της. Στη συνέχεια, στείλτε μας το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής πληρωμής (σαρωμένο με σκάνερ) στο τμήμα πωλήσεων με email: amba@satyanandamath.gr

Μόλις λάβουμε το αντίγραφο, θα αποστείλουμε άμεσα την παραγγελία σας.

2)  Αντικαταβολή

Η εξόφληση της παραγγελίας σας γίνεται με μετρητά κατά την παράδοση της, από την μεταφορική, στον χώρο σας. Σύμφωνα με το νόμο ποσά άνω των 500 ευρώ ( πεντακοσίων ) εξοφλούνται μόνο με τους εξής τρόπους:

  • Κατάθεση/έμβασμα σε τραπεζικό λογαριασμό
  • Χρέωση χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας

Για κάθε αποστολή με εντολή αντικαταβολής μετρητοίς, ανεξαρτήτως προορισμού, η χρέωση διαμορφώνεται στα 3 ευρώ .

Οι ανωτέρω  χρεώσεις αφορούν και δυσπρόσιτες περιοχές, συμπεριλαμβάνουν δε το κόστος τόσο της μεταφοράς όσο και της υπηρεσίας της αντικαταβολής.

Οι αποστολές πραγματοποιούνται εντός 1-2 εργάσιμων ημερών αφού γίνει η παραγγελία.

Οι παραδόσεις γίνονται σε 1-3 εργάσιμες ημέρες με εταιρία-courier

3) Πιστωτική κάρτα

Το ηλεκτρονικό κατάστημα δέχεται όλες τις πιστωτικές κάρτες Visa, Mastercard, και Diners. Υπάρχει προστασία των συναλλαγών από τα ανώτατα συστήματα ασφαλείας .

Απαραίτητη είναι η συμπλήρωση όλων των στοιχείων ( αριθμός κάρτας, ημερομηνία λήξης της και τράπεζα έκδοσης ) καθώς για την δική σας ασφάλεια να είστε παρών κατά την παράδοση της παραγγελίας σας, έχοντας μαζί σας την ταυτότητα και την πιστωτική σας κάρτα.

4) Πληρωμή με απόδειξη ή τιμολόγιο

Ανάλογα με τις ανάγκες σας, μπορούμε να εκδώσουμε απόδειξη λιανικής ή τιμολόγιο. Στην δεύτερη περίπτωση ( που αφορά ελέυθερους επαγγελματίες ή εταιρίες ) είναι απαραίτητη η συμπλήρωση των παρακάτω στοιχείων: Α.Φ.Μ., Δ.Ο.Υ., Επωνυμία, Διεύθυνση έδρας, Επάγγελμα – είδος επιχείρησης, Τηλέφωνο.